Art Kudos Award

Art Kudos Award

Art Kudos is een jaarlijks internationaal gejureerde competitie met als doel een podium te creëren voor beeldende kunst welke excelleert in kwaliteit en zeggingskracht.

Elk jaar wordt een onderscheiden en professionele kunst jury samengesteld om de verschillende ‘awards’ met bijbehorende geldprijzen toe te kennen. In 2005 viel mij de eer ten deel om ‘de ‘Art Kudos – Best of Show Award’ toegekend te krijgen voor het schilderij ‘Spirit of the Forest’.

Kudos from the juror: “Spirit of the Forest is an exquisite painting, beautifully rendered. There is a great deal of detail, but it is handled in a way that does not overpower the center of interest; rather the detail enhances the composition.” — Georgiana Cray Bart

Bekijk het op Art Kudos

 

De ziel van het woud
De ziel van het woud 135/62 cm – Rardy van Soest collectie

Related Posts

Leave a Reply